fbpx

5 anledningar till att välja kvalitetslinne till din restaurang

Hotell & Restaurang

Vilken kvalitet håller ditt bordslinne? En liten investering kan räcka längre än du tror. Och den tid och de pengar du investerar i rätt kvalitetslinne från början till din restaurang kommer inte gå till spillo.

Många restaurangägare gör misstaget att nöja sig med lite billigare och lite sämre kvalitet på sitt linne. Oftast i ett försök att hålla igen på utgifterna. De underskattar de troligtvis den påverkan och effekt som högkvalitativa linnen kan ge en restaurang och dess gäster. Här kommer 5 anledningar till varför du bör välja ett kvalitetslinne till din restaurang:

1. Det hjälper dig att ge rätt intryck

Varje verksamhet måste vara känt för något. Det sista du vill är att din restaurang ska bli ihågkommen som stället med billigt eller slitet bordslinne. Att duka upp med ett kvalitetslinne på din restaurang sänder ett budskap till dina gäster. Att du bryr dig om minsta lilla detalj i din verksamhet och att du enbart vill ge den bästa servicen vid dina middagar. När du investerar i kvalitet har du också större möjlighet att välja bland  fler typer av designer och färger etc. som exakt matchar din verksamhets image.

2. Det skapar en komplett upplevelse

Fantastisk och oförglömlig service går utöver att förbereda och servera  fantastiska maträtter, vilket du säkert redan känner till. Att äta är trots allt en multisensorisk upplevelse. Och visst vill du att dina gäster ska må fantastiskt medan de äter middag i din restaurang. Du vill inte riskera att förta något av deras upplevelse med t.ex. slitna eller sträva dukar och servetter. Du vill att de ska känna sig bortskämda, och viktigast av allt – få dem att vilja komma tillbaka.

3. Det hjälper till att definiera ditt varumärke

Oavsett om du har en mindre kvarterskrog eller en lyxrestaurang, är måste du ta kontroll över den bild som du projicerar till dina kunder. Se till att skapa en sofistikerad bild av en restaurang med god mat, hög klass och renlighet – genom ett högkvalitativt linne.

4. Det visar att du är uppmärksam på detaljer

Dina gäster märker de små detaljerna mer än du kanske anar. Och om du lägger extra vikt vid de här små detaljerna, som hur bordet är dukat, designen och vikningen på dina servetter eller vilken fingertoppskänsla en gäst får när den stryker med handen över bordsduken, så betyder det mer än du anar.

5. Högkvalitativa linnen innebär stora besparingar på lång sikt

Att använda högkvalitativa linnen innebär att du oftare kan undvika kassation, reparationer och byten. Och de medföljande kostnader som kommer från dem. Investera redan från start i högkvalitativa restauranglinnen, så kan du vara säker på att de håller mycket längre än vad de billigare alternativen gör. Och det sparar dig pengar på lång sikt.

/ Sofia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.