fbpx
Sjukhussal, operation

Gästbloggare Julia Sundström

Vård & Omsorg, Vardagshjältar

Hej!

Julia Sundström – sjuksköterska.
Julia Sundström – sjuksköterska

Mitt namn är Julia, jag är 23 år och arbetar sedan lite drygt ett år tillbaka som Sjuksköterska på ett sjukhus strax utanför Göteborg. Jag har tidigare arbetat på en vårdavdelning men arbetar sedan någon vecka tillbaka på akutmottagningen på samma sjukhus. Det är ett nytt och spännande arbete som jag ser mycket fram emot att lära mig och komma in i. Att arbeta inom akutsjukvården har varit ett mål och en dröm som jag nu äntligen har fått chansen att förverkliga.

Man skulle väl kunna säga att drömmen om att bli sjuksköterska alltid har funnits inom mig. Som liten älskade jag allt som hade med sjukvård att göra och mamma fick upprepade gånger läsa böcker om sjukhus, ambulanser och allt där till. När jag blev lite äldre var det mycket sjukhusserier på tv som inspirerade mig att fortsätta kämpa för min dröm. Jag vet inte riktigt vad det var som lockade, det varierande arbetet, mötet med människor eller kanske chansen att få finnas till och hjälpa människor som är i behov av stöd och hjälp.

Jag har nu fått äran att gästblogga här på Textilia, så för er som är intresserade kommer ni att kunna följa mig här framöver genom inlägg som återspeglar tankar och känslor kring mitt arbete som sjuksköterska.

Vi hörs!

/ Julia Sundström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *