fbpx
Personer i operationskläder - Textilia

Operationskläder nya krav i Sverige och Europa

Event

Är du beredd på de nya europakrav som kommer att ställas på operationstextilier som används i både engångs- och flergångsutförande? Känner du till att det finns en ny svensk standard för komplett specialarbetsdräkt i flergångsutförande med tillhörande mönster?

SIS håller kostnadsfritt seminarium

Välkommen till SIS den 22 november till ett seminarium om de nya kraven i Sverige och Europa. Seminariet är kostnadsfritt.

Ta chansen att uppdatera dig kring vad som gäller för operationskläder avseende funktion och hantering. Seminariet vänder sig till dig som vill uppdatera dig om nyheterna inom operationstextilier och arbetar inom exempelvis operation eller vårdhygien, är producent eller tvätteri.

Textilias Miljö- och kvalitetschef, Jonas Olaison, kommer delta som talare under seminariet tillsammans med Elsa Härdelin, Strateg hållbar konsumtion, SLL Hållbarhet, med ämnet ”Hur kan vi påverka miljön under hela plaggens livscykel?”

Anmälan

Anmäl dig här senast fredag den 9 november 2018. Anmäl dig i god tid då antalet platser på seminariet är begränsat.

Frågor

Kontakta Sarah Sim, SIS, Swedish Standards Institute, 08-555 520 64, sarah.sim@sis.se.

Arrangemang

Seminariet är kostnadsfritt och arrangeras av av SIS/TK 333 Operationstextilier i samarbete med SIS/TK 332 Sjukvårdstextilier.

/ Sofia Stark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *