fbpx
seminarie Almedalen

Seminarium i Almedalen den 2a juli

Event

Klimatneutral 2030 – låt leverantören göra jobbet!

Genom att ställa tydliga krav i upphandling och fokusera på långsiktiga och hållbara samarbeten med era leverantörer kan ni som kommun öka takten i ert hållbarhetsarbete. Vårt seminarium tar utgångspunkt i det hållbara samarbetet och kravställande i upphandling som effektiva verktyg för att nå kommunens miljö- och hållbarhetsmål.

För dig som inte var på plats – se reprisen här:

Datum och tid: 2/7 kl 15.00-15.45

Genom att ställa tydliga krav vid upphandling och fokusera på långsiktiga och hållbara samarbeten med era leverantörer, kan ni som kommun öka takten i ert hållbarhetsarbete. Detta seminarium tar utgångspunkt i hållbara samarbeten och kravställande i upphandling. Båda är effektiva verktyg för att nå kommunens miljö- och hållbarhetsmål.

Under seminariet kommer vi att diskutera upphandling som verktyg för att nå Örebro kommuns hållbarhetsmål – från politik och mål till kravställande i upphandling och uppföljning av resultat. Vad behöver upphandlare och leverantörer göra för att skapa långsiktigt hållbara samarbeten som ger resultat?

Du får också veta mer om klimatneutral textilservice som del i kommunens 0-vision. Vi avslutar med frågor och diskussion från deltagarna med fokus på goda exempel på miljömål som omfattar leverantörer och upphandlingar som resulterat i positiva klimateffekter.

Talare:

Aktuell Hållbarhet Almedalen – arenan för miljö- och hållbarhetsfrågor

Din guide för att upphandla textilservice för kommun med bästa resultat Ladda ner kostnadsfri guide!

/ Sofia Stark

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *