fbpx

Hyr rena och sköna arbetskläder för omsorg

Vi tvättar och levererar arbetskläder till äldreboenden, hemtjänst och LSS-boenden

Här hittar du arbetskläder för dig som jobbar inom den kommunala eller privata omsorgssektorn, t.ex. äldreboende, hemtjänst och LSS-boende. Kläderna är funktionella, sköna och uppfyller de krav på hygien och kvalitet som gäller för kommunal och privat omsorg. Vi tar även hand om ert behov av övriga textilier till verksamheten, som bädd- och badartiklar och patientkläder.

Brett sortiment av kläder för inomhus och utomhus

Vi har ett brett sortiment av kläder anpassade för de flesta yrken inom äldreomsorg, t.ex.

Tvätt & leverans av arbetskläder

Vi tvättar och levererar allt från klassiska bussaronger och klänningar till mer vardagliga jeansskjortor och pikétröjor. För dig som vistas utomhus mellan hembesök har vi varma, vindtäta jackor och smidiga överdragsbyxor för årets kallare månader.

Vårt sortiment av arbetskläder och textilier till omsorgsverksamheter

Mer tid till omsorg genom att hyra arbetskläder

Genom vår smidiga hyreslösning ser vi till att er omsorgsverksamhet alltid har tillgång till

  • kläder till omsorgspersonalen
  • patientkläder
  • lakan och örngott
  • kuddar
  • handdukar

Textilierna ska alltid finnas tillgängliga när ni behöver dem. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för er så att ni kan lägga tid på det som är viktigt: att leverera en trygg, säker och framförallt värdig omsorg till de som behöver det.

Läs mer om fördelarna med att hyra tvätt och arbetskläder

Få ut mer av din textilservice med våra tilläggstjänster

Läs hela referensen

Hällefors kommun

Man känner sig mer professionell i sitt yrke vilket också blir en trygghet för brukarna eftersom de ser att vi jobbar på samma ställe.

Vi blir en partner till er omsorgsverksamhet

Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av tvätt och textilservice till Sveriges omsorgsverksamheter. Med lång erfarenhet inom branschen vet vi vad som krävs för att den omfattande logistiken kring personalens arbetskläder ska fungera smärtfritt.

Vi blir en aktiv partner till er omsorgsverksamhet och vi nöjer oss inte med att enbart leverera textilierna. Vårt mål är att driva samarbetet tillsammans med er för att göra servicen bättre, snabbare och miljövänligare.  Allt för att ni ska kunna erbjuda den bästa möjliga omsorgen.

Vi garanterar att textilierna uppfyller kraven på basal hygien

Som medlemmar i Sveriges Tvätteriförbund samt auktoriserat T-märkt tvätteri garanterar vi att arbetskläderna och textilierna vi levererar till er omsorgsverksamhet uppfyller Socialstyrelsens föreskrifter för basal hygien. Vi arbetar enligt hygienstandard SS-EN 14065 som säkerställer att inga bakterier, som riskerar att smitta era brukare eller personal, finns kvar på textilierna efter tvätt. På så sätt minskar vi spridningen av vårdrelaterade infektioner. För allas trygghet.

Läs mer om basal hygien för vård och omsorg här.

Så funkar vår textilservice

Rådgivning och konsultation.

1

Högeffektiv tvätt och efterbehandling.

2

Tvätten levereras i rätt tid och på rätt plats.

3

Hantering på plats.

4

Smutstvätten hämtas upp och körs tillbaka till tvätteriet.

5