fbpx

Tvätt & textilservice för professionella restauranger, kök och hotell

Textilia HoReCa

Vi erbjuder unika och flexibla textilservicelösningar till restauranger, kök, catering, hotell och spa i sydvästra Sverige.

Genom vår textilservice har ni möjlighet till att hyra bland annat kockkläder, kökshanddukar, servetter, bordsdukar, bäddlinne, frotté, personalkläder, städmaterial och entrémattor. Vi vill vara er samarbetspartner när det gäller allt ifrån val av textilier, tvättservice och logistik och vi sätter stor heder på att tillsammans med er hitta exakt de lösningar som passar er stil och budget. Med modern utrustning, yrkesskicklig personal och väletablerade rutiner säkerställer vi högsta kvalité på tvättresultat, utan att kompromissa med miljön.

Besök Textilia HoReCa

Textillösningar för hotell, spa och konferens

– Från bäddlinne och frotté till morgonrockar och spalakan

Vi är nog eniga om att en stor del av hotellvistelsen kretsar kring stilfull inredning, en känsla av lyx och framförallt god sömn. Duschen på morgonen och besöket i SPA-avdelningen är också avgörande för om gästen lämnar hotellet med en positiv upplevelse. Av dessa anledningar är textilierna som bäddas i sängarna, frottén och morgonrockarna som hängs i badrummet och handdukarna i spaet oerhört viktiga.

Samtidigt är leveranssäkerhet och kvalité kritisk för er verksamhet, för att spara tid och resurser för er städpersonal. Med vår smarta tjänst kan ni hyra de hotelltextilier ni vill erbjuda era gäster när det kommer till design, kvalité, storlek, mängd och kostnad. Vi tillhandahåller allt ni önskar och behöver samtidigt som vi spar er personaltimmar med vår pålitliga leveranssäkerhet och alltid höga kvalité och finish.

Textilia HoReCa

Kontakta oss för att veta mer om vårt sortiment till HoReCa

Skräddarsydd lösning till er

Ett samarbete med oss inleds alltid med en dialog kring era behov och önskemål, där vi bistår med vår rådgivning och expertis. Därefter väljer vi tillsammans ut de textilier och plagg som passar till just ert uttryck, önskemål och budget.

Vi hjälpar er att avgöra storlekar och rätt antal, samtidigt som vi bestämmer vilka tjänster som passar bäst med just era arbetsrutiner. Som ett resultat därav kan vi tidigt ge er en ekonomisk överblick, och ni får helt förutsägbara driftkostnader. Vi finansierar och underhåller textilierna, och ni undviker att binda upp kapital. I stället fokuserar ni era resurser på er kärnverksamhet.

Vårt mål är att bli en samarbetspartner när det gäller textilservice och att tillsammans med dig utveckla den lösning som kommer att ge dig och dina gäster det högsta upplevda värdet.

Besök Textilia HoReCa för att läsa mer

Läs hela referensen

Tott Hotell Visby

Vi är nöjda med Textilia och den service de erbjuder. För mig som hotellägare är det förstås en trygghet att ha tillgång till en välfungerande och pålitlig textilleverantör.

Få ut mer av din textilservice med våra tilläggstjänster

Så funkar vår textilservice

Rådgivning och konsultation.

1

Högeffektiv tvätt och efterbehandling.

2

Tvätten levereras i rätt tid och på rätt plats.

3

Hantering på plats.

4

Smutstvätten hämtas upp och körs tillbaka till tvätteriet.

5