fbpx

Livs- och läkemedelsproduktion

Produktion med krav på hygien och renhet

Ren tillverkning kräver hygieniska arbetskläder

Arbetskläder som används för livsmedels och läkemedelsproduktion är ofta till för att skydda såväl bäraren som produkten. Arbetskläder som används inom livs- och läkemedelstillverkning måste vara anpassade för att klara olika användningsområden och innehålla skydd för alla delar av kroppen – alltifrån hårnät och skäggskydd till handskar och tvättbara stövlar. Beroende på användningsområde måste arbetskläderna tvättas och hanteras på ett sådant sätt att de bibehåller sin skyddande funktionalitet över tid.

Då är det tryggt att arbeta med en kunnig partner som vet vad som krävs för olika plagg, hur de ska hanteras och som hela tiden förser personalen med rätt arbetskläder, i rätt tid och på rätt plats. Vårt mål är att bidra till en ren och säker arbetsmiljö.

Ladda ner vår guide med allt du behöver veta för att hyra arbetskläder och  tvätt till din verksamhet.

Livsmedel

Arbetskläder, livsmedel - Textilia

 

Här hittar du skjortor, byxor och övriga arbetskläder för dig som jobbar inom livsmedelsindustrin. Kläderna är framtagna med stort fokus på komfort och funktionalitet och uppfyller de hårda hygienkrav som ställs.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på arbetskläderna hittar du i vår sortimentskatalog.

Industri & Service

Industri och servicekläder på en kvinna och en man - Textilia

 

Slitstyrka i kombination med hög komfort gör att dessa arbetskläder är speciellt lämpade för verkstäder, industri- och serviceföretag.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på arbetskläderna hittar du i vår sortimentskatalog.

Få ut mer av din textilservice

På Textilia har vi tagit fram en rad olika mervärdestjänster för att göra vår textilservice ännu bättre. För att hjälpa till att hålla nere kostnader och ökad hygienisk säkerhet finns olika lösningar för att få bättre kontroll över era arbetskläder, alltifrån TEXI logistiklösning till HållKoll-appen. Via vår kundportal Textilia Online hanterar ni alla era beställningar och här finns ert sortiment alltid tillgängligt.

Fler tjänster

Så funkar vår textilservice

Rådgivning och konsultation.

1

Högeffektiv tvätt och efterbehandling.

2

Tvätten levereras i rätt tid och på rätt plats.

3

Hantering på plats.

4

Smutstvätten hämtas upp och körs tillbaka till tvätteriet.

5