fbpx

Hyra av tvätt och arbetskläder – privat vård och omsorg

Hyr arbetskläder, sängkläder, lakan, och handdukar 

Kontakta oss

Att vårdpersonalen har rena arbetskläder varje dag och att patienterna har rena lakan att ligga i är en grundförutsättning för att bedriva en trygg och säker vård – utan rena textilier stannar sjukvården. Då är det tryggt att ha en kunnig partner vid sin sida som har lång erfarenhet av att hyra ut textilservice till privata vård- och omsorgsgivare. Vi vet vad som fungerar i verkligheten.

Personalkläder och patientkläder för privat sjukvård

Vi tar ett helhetsansvar för att du alltid ska ha tillgång till rena personalkläder och textilier när du än behöver dem. Vi erbjuder en kostnadseffektiv och hållbar tvätt- och textilservice som alltid utgår från era behov och önskemål. Vi är en proaktiv partner som driver samarbetet med våra kunder framåt med målsättning att göra er service bättre, snabbare och miljövänligare. Allt för att ni ska kunna ge era patienter den bästa möjliga vården.

Lär dig hur du köper in textilservice till privat vård och omsorg med bästa  resultat med denna gratis guide.

Utvalt sortiment för privat vård och omsorg

Få ut mer av din textilservice

På Textilia har vi tagit fram en rad olika mervärdestjänster för att göra vår textilservice ännu bättre. Vi kan erbjuda olika lösningar för intern textillogistik för att få bättre kontroll över textiliernas omsättning. Vi kan även erbjuda Textilia Gateway - där vår personal finns på plats hos er för att ombesörja all tvätthantering och säkerställa en bekymmersfri tjänst.

Fler tjänster

Så funkar vår textilservice

Rådgivning och konsultation.

1

Högeffektiv tvätt och efterbehandling.

2

Tvätten levereras i rätt tid och på rätt plats.

3

Hantering på plats.

4

Smutstvätten hämtas upp och körs tillbaka till tvätteriet.

5