fbpx

Hyra av tvätt och arbetskläder – livsmedelsproduktion

Hyr arbetskläder anpassade för höga krav på hygien och renhet

Kontakta oss

Arbetskläder är till för att skydda både bäraren såväl som produkten. Därför måste de vara anpassade för att klara olika användningsområden och tuffa krav på hygien och renhet. Dessutom måste kläderna tvättas och hanteras på ett sådant sätt att de håller över lång tid. Då kan det vara tryggt att arbeta med en kunnig partner som vet vad som krävs för de olika plaggen, hur de skall hanteras och som hela tiden förser personalen med rätt arbetskläder, i rätt tid och på rätt plats.

Livsmedel

Arbetskläder, livsmedel - Textilia

 

Här hittar du skjortor, byxor och övriga arbetskläder för dig som jobbar inom livsmedelsindustrin. Kläderna är framtagna med stort fokus på komfort och funktionalitet och uppfyller de hårda hygienkrav som ställs.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på arbetskläderna hittar du i vår sortimentskatalog.

Få ut mer av din textilservice

På Textilia har vi tagit fram en rad olika mervärdestjänster för att göra vår textilservice ännu bättre. För att hjälpa till att hålla nere kostnader och ökad hygienisk säkerhet finns olika lösningar för att få bättre kontroll över era arbetskläder, alltifrån TEXI logistiklösning till HållKoll-appen. Via vår kundportal Textilia Online hanterar ni alla era beställningar och här finns ert sortiment alltid tillgängligt.

Fler tjänster

Så funkar vår textilservice

Rådgivning och konsultation.

1

Högeffektiv tvätt och efterbehandling.

2

Tvätten levereras i rätt tid och på rätt plats.

3

Hantering på plats.

4

Smutstvätten hämtas upp och körs tillbaka till tvätteriet.

5