Hyr arbetskläder som tål hög påfrestning Industri

Tuffa kläder för tuffa jobb

Arbetskläder är till för att skydda både bäraren såväl som produkten. Därför måste de vara anpassade för att klara olika användningsområden och tuffa krav, allt från hygien och synbarhet till flamskydd. Dessutom måste kläderna tvättas och hanteras på ett sådant sätt att de bibehåller sin skyddande funktionalitet över tid. Då kan det vara tryggt att arbeta med en kunnig partner som vet vad som krävs för de olika plaggen, hur de skall hanteras och som hela tiden förser personalen med rätt arbetskläder, i rätt tid och på rätt plats.

Ändamålsenliga arbetskläder, märkta med ert företagsnamn, kan också vara en viktig del i att öka trivseln på arbetsplatsen och bidra till ökad yrkesstolthet vilket gör att man gör ett bättre jobb.

När vi på Textilia ansvarar för er textilservice bidrar vi till en ren, säker och trivsam arbetsmiljö och frigör tid som ni kan ägna åt kunder och affärer.

Vi samarbetar med dessa varumärken för att kunna erbjuda dig ett brett sortiment av arbetskläder med högsta kvalitet.

fristads-logo-1grolls-logo-1blaklader-logo-1

Så funkar vår textilservice

Rådgivning och konsultation.

1

Högeffektiv tvätt och efterbehandling.

2

Tvätten levereras i rätt tid och på rätt plats.

3

Hantering på plats.

4

Smutstvätten hämtas upp och körs tillbaka till tvätteriet.

5

Livsmedel

Arbetskläder, livsmedel - Textilia

 

Här hittar du skjortor, byxor och övriga arbetskläder för dig som jobbar inom livsmedelsindustrin. Kläderna är framtagna med stort fokus på komfort och funktionalitet och uppfyller de hårda hygienkrav som ställs.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på arbetskläderna hittar du i vår sortimentskatalog.

Industri & Service

Industri och servicekläder på en kvinna och en man - Textilia

 

Slitstyrka i kombination med hög komfort gör att dessa arbetskläder är speciellt lämpade för verkstäder, industri- och serviceföretag.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på arbetskläderna hittar du i vår sortimentskatalog.

Varsel & Flamskydd

Flammsäkra arbetskläder, en kvinna och en man - Textilia

 

I detta sortiment hittar du både arbetskläder med förhöjd synbarhet och renodlade varselplagg. Varselplaggen har fluorescerande ytor och reflexer som uppfyller certifieringskraven enligt EN ISO 20471 klass 1-3. Arbetskläder som är certifierade enligt klass 3 kan kombineras med vilka andra plagg som helst, så länge dessa inte täcker varselplaggets fluorescerande eller reflekterande ytor. Arbetskläder i klass 1 eller 2 kan ofta kombineras för att uppnå klass 3.

Arbetskläder med flamskydd

Svetsloppor, flammor och ljusbågar är elaka mot dina kläder, men det är ännu värre om de lyckas ta sig genom dem. Plaggen vi erbjuder fungerar som en skyddande sköld och är certifierade enligt de senaste europeiska standarderna.

Multifunktionsplagg

Multifunktionsplagg, eller multinorm, uppfyller flera certifieringar för t.ex. varsel, antistat, ljusbåge och flam.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på arbetskläderna hittar du i vår sortimentskatalog.

Hyrespris

Ni betalar ett fast veckopris för era artiklar oavsett hur många gånger de tvättas. Transport, tvätt och inköp av artiklarna ingår i priset. Du vet då exakt vad er textilservice kostar varje vecka och det blir lätt att budgetera. Rekommenderas för t.ex. personalkläder som byts kontinuerligt.

Läs mer

Styckpris

Ni betalar ett styckpris för varje artikel som levereras från tvätteriet. Kostnaden för er textilservice kan då bli högre eller lägre från en månad till en annan beroende på era textilbeställningar. Rekommenderas för t.ex. lakan och handdukar i stora volymer eller artiklar som ni äger själva.

Läs mer

Split price

Detta är en kombination av hyrespris och styckpris. Ni har en del av priset som är fast vecka efter vecka och en del som debiteras vid varje leverans. Ni kan då ha koll på era fasta kostnader samtidigt som priset varierar beroende på hur mycket som tvättas. Rekommenderas för artiklar som tvättas mer sällan t.ex. […]

Läs mer

Vill du veta mer

Kontakta en av våra rådgivare för att diskutera vilken typ av textilservice som skulle kunna passa just er verksamhet.

  • Expert på textilservice för industri och livsmedel

    Martin Weibull
    070-312 75 86