Lediga jobb

Just nu söker vi följande tjänster:

Kundvård Örebro

Vi söker nu dig som vill arbeta i vårt kundvårdsteam. Som medarbetare i kundvårdsteamet hanterar du teamets ärenden, som att ge support till våra kunder och andra interna funktioner såsom uppdatering av prislistor, framtagande av kundstatistik, registervård och lösa komplicerade kundärenden. Även andra förekommande administrativa arbetsuppgifter ingår. Du kommer projektleda uppstart av mindre kunder och tillsammans med kund arbeta proaktivt med utveckling och förbättringar. Ansök senast 10 juni 2018.

Underhållstekniker med inriktning mot automation – sommarvikariat

Till vår underhållsavdelning i Karlskrona söker vi nu en engagerad och positiv underhållstekniker med inriktning mot automation, gärna CNC- kunskaper. Som underhållstekniker på Textilia arbetar du, tillsammans dina kollegor, för att uppnå en effektiv och friktionsfri produktionsverksamhet med hög nyttjandegrad.

Chaufför Karlskrona – sommarvikariat

Textilia i Karlskrona är ett mycket modernt och tekniskt utvecklat tvätteri. Nu söker vi en chaufför, som med stort engagemang och god känsla för service, vill arbeta med att leverera vår viktiga textilservice till våra kunder. Att alltid leverera kvalitet och i rätt tid är viktiga ledord för oss.

Vi står för ett öppet och mångkulturellt samhälle

På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Vi ser dagligen hur mångfald bidrar till en positiv utveckling – för individen, för Textilia som företag och för ett hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Välkommen in i värmen!

Hittar du inte någon tjänst som passar just nu, skicka gärna en intresseanmälan till jobbansokan@textilia.se så hör vi av oss till dig ifall något intressant skulle dyka upp.