Personalkläder och bäddtextilier till privata och kommunala verksamheter Omsorg

Vi är experter på textilservice inom privat och kommunal omsorg

Inom kommunen och privata verksamheter finns det många viktiga yrken som kräver kläder som tål mycket, samtidigt som de är bekväma, snygga och fräscha. Vi tycker det är viktigt att du som jobbar inom hemtjänsten, äldreomsorgen eller på ett LSS-boende ska kunna ta på dig rena och snygga arbetskläder varje dag. Det är inte bara viktigt ur hygiensynpunkt. Det är även viktigt för att det ska kännas lite fräschare och roligare för dig som jobbar. För om mår personalen bra, mår brukarna bra.

Uppfyller föreskrifter om basal hygien

Vi erbjuder kommunen eller dig inom privat sektor arbetskläder som är anpassade för privat och kommunal omsorg. Vi ser till att dessa kläder finns rena och redo att användas varje dag. Med oss får du en trygg och erfaren samarbetspartner som garanterar att ni kan uppfylla Socialstyrelsens föreskrifter om basal hygien.

Så funkar vår textilservice

Rådgivning och konsultation.

1

Högeffektiv tvätt och efterbehandling.

2

Tvätten levereras i rätt tid och på rätt plats.

3

Hantering på plats.

4

Smutstvätten hämtas upp och körs tillbaka till tvätteriet.

5

Hyrespris

Ni betalar ett fast veckopris för era artiklar oavsett hur många gånger de tvättas. Transport, tvätt och inköp av artiklarna ingår i priset. Du vet då exakt vad er textilservice kostar varje vecka och det blir lätt att budgetera. Rekommenderas för t.ex. personalkläder som byts kontinuerligt.

Läs mer

Styckpris

Ni betalar ett styckpris för varje artikel som levereras från tvätteriet. Kostnaden för er textilservice kan då bli högre eller lägre från en månad till en annan beroende på era textilbeställningar. Rekommenderas för t.ex. lakan och handdukar i stora volymer eller artiklar som ni äger själva.

Läs mer

Split price

Detta är en kombination av hyrespris och styckpris. Ni har en del av priset som är fast vecka efter vecka och en del som debiteras vid varje leverans. Ni kan då ha koll på era fasta kostnader samtidigt som priset varierar beroende på hur mycket som tvättas. Rekommenderas för artiklar som tvättas mer sällan t.ex. […]

Läs mer

Vill du veta mer

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vår textilservice passar just er verksamhet.

  • Expert på textilservice för vård och omsorg

    Leif Sunesson
    0702 - 48 90 17