fbpx

Karriär

Att arbeta på Textilia

Vi vill att våra medarbetare ska känna sig stolta över att arbeta på Textilia. Därför är trovärdighet, engagemang och tillsammans ord som är otroligt viktiga för oss, både som leverantör och som arbetsgivare.

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar

På Textilia jobbar över 600 engagerade medarbetare. Vi har en gemensam drivkraft som sporrar oss att hela tiden göra ett ännu bättre jobb. För vi vet vilken skillnad vårt arbete gör, och för vem. Varje dag sätter vi en ära och hela vår yrkesstolthet i att se till att Sveriges alla vardagshjältar har tillgång till rena och snygga arbetskläder.

Vi tror på ett öppet och ett mångkulturellt samhälle

På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Våra medarbetare kommer ifrån ett 30-tal olika nationaliteter där vi dagligen ser hur mångfald bidrar till en positiv utveckling – för den egna individen, för Textilia som företag och för ett långsiktigt hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig stolta över att arbeta på Textilia. Därför är trovärdighet, engagemang och tillsammans ord som är otroligt viktiga för oss. Både som leverantör och som arbetsgivare.

Karriärvägar

På Textilia kan vi erbjuda många spännande yrkesroller inom flera olika områden, t.ex. produktion, logistik och IT. Och för rätt person finns stora möjligheter till utveckling och karriär. Vi letar ständigt efter nya, engagerade medarbetare som vill vara med oss att utveckla vår verksamhet och förbättra servicen till våra kunder.

Här hittar du våra lediga jobb >>