fbpx

Lediga jobb

Just nu söker vi följande tjänster:

Underhållstekniker till Boden

Textilias enhet i Boden är ett av Sveriges större tvätterier och bedriver en fullservice-verksamhet inom textilservice. Textilia Boden söker nu en driven och självständig underhållstekniker inom el och mek.

Underhållstekniker till Karlskrona

Textilia i Karlskrona är ett mycket modernt och tekniskt utvecklat tvätteri. Till vår underhållsavdelning söker vi nu en engagerad och positiv underhållstekniker med inriktning mot el och automation, gärna PLC- kunskaper.

Underhållstekniker till vår underhållsavdelning i Rimbo

Textilia Rimbo är ett mycket modernt och tekniskt utvecklat tvätteri. Till vår underhållsavdelning söker vi nu en engagerad och positiv underhållstekniker med inriktning mot el och automation. Som underhållstekniker på Textilia arbetar du, tillsammans dina kollegor, för att uppnå en effektiv och friktionsfri produktionsverksamhet med hög nyttjandegrad.

Vi står för ett öppet och mångkulturellt samhälle

På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Vi ser dagligen hur mångfald bidrar till en positiv utveckling – för individen, för Textilia som företag och för ett hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Välkommen in i värmen!

Hittar du inte någon tjänst som passar just nu, skicka gärna en intresseanmälan till jobbansokan@textilia.se så hör vi av oss till dig ifall något intressant skulle dyka upp.