Lediga jobb

Just nu söker vi följande tjänster:

3 tjänster som produktionsledare

Vi söker nu produktionsledare till 3 av våra anläggningar – Boden, Rimbo och Örebro.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete som innebär att leda människor i en dynamisk och tekniskt utvecklad produktionsmiljö. Du kommer att arbeta med produktivitetsfrågor och att säkerställa den dagliga leveransen till våra kunder. Du förväntas också driva förbättringsarbete för att uppnå en mer effektiv produktion och med en bra arbetsmiljö. Respektive tjänst går att söka fram till 12 augusti.

Businesscontroller till huvudkontoret i Örebro

Till vår centrala avdelning Koncerncontrolling söker vi en Business Controller. En av våra nuvarande Business Controllers kommer kliva upp som chef för avdelningen och vi behöver därmed förstärka teamet med en resurs. Detta är en nyckelroll på Textilia som innebär stor möjlighet att påverka bolagets utveckling och lönsamhet, då du jobbar med den ekonomiska styrningen, prissättningen av nya affärer, samt nära koncernens ledningsgrupp.

Underhållstekniker till vår underhållsavdelning i Rimbo

Textilia Rimbo är ett mycket modernt och tekniskt utvecklat tvätteri. Till vår underhållsavdelning söker vi nu en engagerad och positiv underhållstekniker med inriktning mot el och automation. Som underhållstekniker på Textilia arbetar du, tillsammans dina kollegor, för att uppnå en effektiv och friktionsfri produktionsverksamhet med hög nyttjandegrad.

Vi står för ett öppet och mångkulturellt samhälle

På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Vi ser dagligen hur mångfald bidrar till en positiv utveckling – för individen, för Textilia som företag och för ett hållbart och öppet samhälle med plats för alla. Välkommen in i värmen!

Hittar du inte någon tjänst som passar just nu, skicka gärna en intresseanmälan till jobbansokan@textilia.se så hör vi av oss till dig ifall något intressant skulle dyka upp.