fbpx

Lediga jobb

Just nu söker vi följande tjänster:

Produktionsledare Långsele

Vi erbjuder ett spännande arbete i en utmanande roll som innebär att leda människor i en dynamisk och tekniskt utvecklad produktionsmiljö. Som Produktionsledare på Textilia har du stor möjlighet att påverka framtiden genom att driva förbättringar och utveckling på vår anläggning i Långsele.
Dina huvuduppgifter är att arbeta med produktivitetsfrågor och att säkerställa den dagliga leveransen till våra kunder. Vi söker därför dig som med stort engagemang vill arbeta med att uppnå en effektiv produktion med en hög nyttjandegrad. Vi tror också att du är en person som trivs med att inspirera och engagera människor omkring dig samtidigt som du har ett intresse för teknik/automation/inköp. Sista ansökningsdag 30 oktober 2018.

Läs mer och sök jobbet

Underhållstekniker inom el och mek, Boden

Textilia Boden söker nu en driven och självständig underhållstekniker inom el och mek. Du är van att agera med eget driv och engagemang. Teamets målsättning är att hålla produktion friktionsfri för att produktion ska uppnå hög effektivitet och utnyttjandegrad samt planerad leverans till kund. Du kommer bland annat att inspektera, felsöka och utföra avhjälpande underhåll på tvätteriets produktionsutrustning, fastighet och panncentral som står för vår ångproduktion. Sista ansökningsdag 11 november 2018.

Läs mer och sök jobbet

Tvättbiträden behovsanställning, Karlskrona

Textilia i Karlskrona är ett modernt och tekniskt utvecklat tvätteri. Som tvättbiträde på Textilia arbetar du inom alla olika delar av vår produktionsverksamhet: från sortering och tvätt till efterbehandling och packning. Vi tycker att det är viktigt att alla våra medarbetare ges möjlighet att lära sig nya saker och utvecklas och det gäller även den här tjänsten. Nu söker vi dig som med stort engagemang vill arbeta i en högt automatiserad processindustri som dagligen levererar en mycket viktig textilservice till våra kunder. Du rapporterar till en av enhetens produktionsledare. Sista ansökningsdag 30 oktober 2018.

Läs mer och sök jobbet