fbpx
Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar

Tillsammans klär vi Sveriges vardagshjältar

Vi vill att våra medarbetare ska känna sig stolta över att arbeta på Textilia. Därför är trovärdighet, engagemang och tillsammans ord som är otroligt viktiga för oss, både som leverantör och som arbetsgivare.

Se lediga tjänster

Att arbeta på Textilia

På Textilia är vi stolta över många saker. Men vi är extra stolta över att vara en mångkulturell arbetsplats. Våra medarbetare kommer ifrån ett 30-tal olika nationaliteter där vi dagligen ser hur mångfald bidrar till en positiv utveckling. För den egna individen, för Textilia som företag och för ett långsiktigt hållbart och öppet samhälle med plats för alla.

Vi vill även att våra medarbetare ska känna sig stolta över att arbeta på Textilia. Därför är trovärdighet, engagemang och tillsammans ord som är otroligt viktiga för oss. Både som leverantör och som arbetsgivare.

Karriärvägar

På Textilia kan vi erbjuda många spännande yrkesroller inom flera olika områden, t.ex. produktion, logistik och IT. Och för rätt person finns stora möjligheter till utveckling och karriär. Vi letar ständigt efter nya, engagerade medarbetare som vill vara med oss att utveckla vår verksamhet och förbättra servicen till våra kunder.

Vi har en gemensam drivkraft som sporrar oss att hela tiden göra ett ännu bättre jobb. För vi vet vilken skillnad vårt arbete gör, och för vem. Varje dag sätter vi en ära och hela vår yrkesstolthet i att se till att Sveriges alla vardagshjältar har tillgång till rena och snygga arbetskläder.

Våra lediga tjänster

Fanny Strömberg, Rimbo

Fanny Strömberg, produktionsledare Rimbo

Textilia har varit mer än ett steg i karriären för mig. Jag uppskattar verkligen förtroendet jag har fått och har vuxit som person med det.

Sara Sjöberg KA Örebro

Sara Sjöberg, kundansvarig Örebro

Min roll som kundansvarig på Textilia ger mig en varierande och utvecklande vardag där ingen dag är den andra lik. Att dessutom få vara del av en positiv och så starkt värderingsstyrd organisation inspirerar mig till att göra ett bra jobb varje dag!