Kvalitativa personalkläder och bäddtextilier Omsorg

Vi är experter på textilservice inom privat och kommunal omsorg

Vi tycker det är viktigt att du som jobbar inom hemtjänst, äldreomsorg eller på ett LSS-boende kan ta på dig rena och snygga arbetskläder varje dag. Det är inte bara viktigt ur hygiensynpunkt, utan även för att det ska kännas lite fräschare och roligare för dig som jobbar. För om mår personalen bra, mår brukarna bra.

Vi erbjuder arbetskläder som är anpassade för privat och kommunal omsorg och vi ser till att dessa kläder finns rena och redo att användas varje dag. Med oss får du en trygg och erfaren samarbetspartner som garanterar att ni kan uppfylla Socialstyrelsens föreskrifter om basal hygien.

Så funkar vår textilservice

Rådgivning och konsultation.

1

Högeffektiv tvätt och efterbehandling.

2

Tvätten levereras i rätt tid och på rätt plats.

3

Hantering på plats.

4

Smutstvätten hämtas upp och körs tillbaka till tvätteriet.

5

Personalplagg Omsorg

Kläder för omsorgen, händer som håller i varandra - Textilia

Sortimentet för personalkläder inom omsorg har tagits fram med fokus på hygien, design och komfort. För vårdande personal har vi snygga blusar i miljövänliga material och bekväma byxor. Vill man ha mer neutrala kläder för t.ex. hemtjänsten finns jeans och pikéer. Uteplagg mot kyla och regn finns givetvis också för vinterhalvåret.

Alla plaggen följer naturligtvis Socialstyrelsens föreskrifter om basal hygien.

Läs mer i vår katalog
Detaljerad information och bilder på plaggen hittar du i vår sortimentskatalog.

Hyrespris

Ni betalar ett fast veckopris för era artiklar oavsett hur många gånger de tvättas. Transport, tvätt och inköp av artiklarna ingår i priset. Du vet då exakt vad er textilservice kostar varje vecka och det blir lätt att budgetera. Rekommenderas för t.ex. personalkläder som byts kontinuerligt.

Läs mer

Styckpris

Ni betalar ett styckpris för varje artikel som levereras från tvätteriet. Kostnaden för er textilservice kan då bli högre eller lägre från en månad till en annan beroende på era textilbeställningar. Rekommenderas för t.ex. lakan och handdukar i stora volymer eller artiklar som ni äger själva.

Läs mer

Split price

Detta är en kombination av hyrespris och styckpris. Ni har en del av priset som är fast vecka efter vecka och en del som debiteras vid varje leverans. Ni kan då ha koll på era fasta kostnader samtidigt som priset varierar beroende på hur mycket som tvättas. Rekommenderas för artiklar som tvättas mer sällan t.ex. […]

Läs mer

Vill du veta mer

Kontakta en av våra rådgivare så berättar de mer om hur vår textilservice passar just er verksamhet.

  • Expert på textilservice för vård och omsorg

    Elin Carlsson
    070-483- 21 42

  • Expert på textilservice för vård och omsorg

    Stefan Karlsson
    070-237 78 61