fbpx

Rånäs slott

Som ett välrenommerat slott är det förstås oerhört viktigt att vi kan känna oss trygga i att allt som skickas till tvätt kommer tillbaka rent, snyggt och struket.

- Rånäs slott

Valde Textilia för leveranssäkerhet och närhet

Vid Skedvikens norra strand, ett stenkast från Rimbo, ligger ett slott med starka italienska influenser och en spännande historia. Rånäs Slott är ett praktfullt arkitektoniskt verk som byggdes på begäran av den förmögne adelsmannen Axel Didrik Reuterskiöld när det begav sig på 1800-talet.  

Numera är Rånäs Slott ett populärt konferens- och weekendslott, de välbevarade miljöerna står öppna för alltifrån bröllopsgäster till stora evenemang och möten. Sedan några år tillbaka hanterar Textilia alla textiler på Rånäs Slott, vilket inkluderar sängkläder, handdukar och morgonrockar, men också dukar som används i matsalen och de vackra salongerna runtom på slottet.

”Som ett välrenommerat slott är det förstås oerhört viktigt att vi kan känna oss trygga i att allt som skickas till tvätt kommer tillbaka rent, snyggt och struket. Med Textilia känner jag den tryggheten, jag vet att vi kan lita på deras leveranssäkerhet ”, säger Emma Johansson.