fbpx

Tott Hotell Visby

Vi är nöjda med Textilia och den service de erbjuder. För mig som hotellägare är det förstås en trygghet att ha tillgång till en välfungerande och pålitlig textilleverantör

- Tott Hotell Visby

Erbjuder upplevelse utöver det vanliga

Strax norr om Visbys ringmur ligger Tott Hotell Visby, en hotellupplevelse för dig som eftersträvar harmoni och välbehag. På Tott Hotell Visby strävar man alltid efter att ge sina gäster den absolut bästa servicen för att göra besöket så minnesvärt som möjligt. Då är textilservice i toppklass en viktig förutsättning.

Att bo på hotell idag är så mycket mer än bara en säng att sova i. Dagens gäster ställer höga krav och förväntar sig en upplevelse utöver det vanliga. Att tillhandla hålla rena handdukar och bäddlinne är en avgörande förutsättning för att man ska kunna checka in gäster, men förväntan är ofta så mycket större än så.

”Bäddlinnet måste hålla en bättre kvalitet än vad man har hemma, och alltid vara perfekt manglat och vikt. En hotellgäst som betalar för sin upplevelse ställer höga kvar på kvalitet och har noll tolerans mot skavanker” berättar Andréa Abrahamsson, hotellchef.

Under ett par intensiva sommarveckor, då hela Visby lever upp och högsäsongen är som mest intensiv, skärps kraven på Textilia. Genom att öka antalet veckoleveranser säkerställer man tillgången till rena lakan och handdukar, även när antalet gäster är som allra flest. 

”Vi är nöjda med Textilia och den service de erbjuder. För mig som hotellägare är det förstås en trygghet att ha tillgång till en välfungerande och pålitlig textilleverantör, säger Andrea.

Textilia är komplett textilpartner till Tott Hotel Visby sedan några år tillbaka.