fbpx

Tree Hotel

Textilias personal är både trevliga, hjälpsamma och omtänksamma, såväl kundtjänstpersonalen som chaufförerna. Deras service är verkligen oslagbar, trots att vi är en liten verksamhet

- Tree Hotel

Trivs med Textilias omtänksamhet och personliga service

Britta Jonsson Lindvall driver Brittas pensionat i byn Harads, drygt fem mil nordost om Boden. För två år sedan bestämde sig Britta för att utöka verksamheten med Tree Hotel, som består av arkitektritade ”trädrum” uppe i träden mitt i den norrländska granskogen.

Sedan många år tillbaka anlitar Brittas pensionat Textilia. Eftersom Brittas Pensionat är ett hotell som satsar på personligt bemötande, man har exempelvis valt bort receptionsdisken för att få till ett prestigelöst möte mellan gäster och personal, föredrar Britta Jonsson och hennes kollegor leverantörer som kan erbjuda en personlig kontakt. 

”Textilias personal är både trevliga, hjälpsamma och omtänksamma, såväl kundtjänstpersonalen som chaufförerna. Deras service är verkligen oslagbar, trots att vi är en liten verksamhet med bara 33 bäddar” säger Britta Jonsson Lindvall.

Tree Hotel har köpt in badrockar, sängkläder och handdukar från Textilia, som även tvättar hotellets lakan med dess monogram. Det faktum att Textilia är Svanenmärkta bidrog till att Britta Jonsson Lindvall valde dem som leverantör.

Stressade storstadsmänniskor söker sig till naturen och lugnet

Tree Hotel vänder sig till gäster som vill prova på en designupplevelse mitt ute i skogen. Rummen är inredda med svenska naturmaterial och varje trädhus har sin unika prägel och inredning. De första två åren har Tree Hotel besökts av gäster från många olika länder som är nyfikna på möjligheten att bo sex meter upp bland träden, utan att behöva göra avkall på några bekvämligheter, omgivna av tystnaden, den orörda naturen och lugnet.  

”Trots att Tree Hotel har funnits i två år är intresset fortfarande stort, inte minst från utländska medier. Sjuttiofem procent av våra gäster är utländska, många kommer från Storbritannien och USA. Det är verkligen glädjande och innebär många spännande gästmöten”, säger Britta Jonsson Lindvall.