Arbetskläder för dig verksam inom -
livsmedel, service eller industri

Rena, slitstarka kläder som skyddar - varje dag

Vi erbjuder arbetskläder för alla årstider. Alla arbetsplagg är certifierade enligt relevanta standarder, oavsett om ditt arbete kräver slitstarka material, skydd mot svets eller har höga krav på hygien. Vid framtagandet av sortimentet har stor hänsyn tagits till att ge dig, som kund, maximal komfort och funktionalitet – allt för att underlätta i din vardag.

Livsmedel

Arbetskläder, livsmedel - Textilia

 

Här hittar du skjortor, byxor och övriga arbetskläder för dig som jobbar inom livsmedelsindustrin. Kläderna är framtagna med stort fokus på komfort och funktionalitet och uppfyller de hårda hygienkrav som ställs.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på arbetskläderna hittar du i vår sortimentskatalog.

Industri & Service

Industri och servicekläder på en kvinna och en man - Textilia

 

Slitstyrka i kombination med hög komfort gör att dessa arbetskläder är speciellt lämpade för verkstäder, industri- och serviceföretag.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på arbetskläderna hittar du i vår sortimentskatalog.

Varsel & Flamskydd

Flammsäkra arbetskläder, en kvinna och en man - Textilia

 

I detta sortiment hittar du både arbetskläder med förhöjd synbarhet och renodlade varselplagg. Varselplaggen har fluorescerande ytor och reflexer som uppfyller certifieringskraven enligt EN ISO 20471 klass 1-3. Arbetskläder som är certifierade enligt klass 3 kan kombineras med vilka andra plagg som helst, så länge dessa inte täcker varselplaggets fluorescerande eller reflekterande ytor. Arbetskläder i klass 1 eller 2 kan ofta kombineras för att uppnå klass 3.

Arbetskläder med flamskydd

Svetsloppor, flammor och ljusbågar är elaka mot dina kläder, men det är ännu värre om de lyckas ta sig genom dem. Plaggen vi erbjuder fungerar som en skyddande sköld och är certifierade enligt de senaste europeiska standarderna.

Multifunktionsplagg

Multifunktionsplagg, eller multinorm, uppfyller flera certifieringar för t.ex. varsel, antistat, ljusbåge och flam.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på arbetskläderna hittar du i vår sortimentskatalog.