Personalkläder och textilier för en snygg, trygg
och säker vård och omsorg

Vårdtextilier som ger lite extra omtanke

Vi erbjuder fem olika standardsortiment till sjukvården som givetvis uppfyller krav enligt alla tillämpliga standarder vad gäller säkerhet, hygien och funktionalitet. Personalplagg Basic är enkla och stilrena arbetskläder, anpassade för vårdpersonal inom hälsa och sjukvård som trots sin enkelhet klarar de tuffaste hygienkrav. Med Personal Exklusiv erbjuder vi ett arbetsplagg men det lilla extra, självklart lika hygieniskt och slitstarkt som Personal Basic men med lite högre kvalitet som också känns lite lyxigare. Här anpassar vi plaggen efter dagens mode och det finns flera färger att välja mellan. Våra patientkläder är anpassade för att vara bekväma, sköna och funktionella, även i dessa ligger kvalitet och hygien högst på kravlistan. Vi erbjuder även sängkläder, täcken och handdukar i mjuk kvalitet i olika variationer.

Vi tänker självklart också på miljön, gör du det också rekommenderar vi vår ECO-line där du hittar allt från jobbkläder till bädd –och badtextilier. Detta sortiment är inte bara snyggt men även snällt mot miljön där vi tänkt till gällande tillverkningen. Blev du nyfiken hittar du mer information nedan.

Personalplagg Basic

En man och en kvinna har arbetskläder på sig - Textilia

 

Personalplagg Basic är vårt grundsortiment av arbetskläder för vårdpersonal. Det har tagits fram i samråd med vårdbranschen och uppfyller de högt ställda kraven på funktionalitet, hållbarhet, hygien och säkerhet som finns.

Arbetskläderna har en snygg och enkel design och sys upp i väl beprövade material för att du ska kunna lita på deras kvalitet och långa livslängd.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på plaggen hittar du i vår sortimentskatalog.

Personalplagg Exklusiv

Exklusiva arbetskläder på två personer - Textilia

 

Personalplagg Exklusiv är ett sortiment för dig som vill ha personakläder av lite högre kvalitet och snyggare design än de traditionella vårdplaggen. Arbetskläderna uppfyller givetvis vårdens alla krav på funktionalitet, hållbarhet, hygien och säkerhet. Dessutom är plaggen mer anpassade till dagens mode vad gäller modeller och färger.

Kläderna kan med fördel även användas av andra yrkesgrupper än vård, till exempel receptionister och lokalvårdare.

Kort och gott: Personalplagg Exklusiv är till för dig som önskar personalkläder med det lilla extra.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på plaggen hittar du i vår sortimentskatalog.

ECO-line

Två personer i arbetskläder, rosa och blå - Textilia

 

I vår ECO-line har vi samlat personalplagg och textilier som är tillverkade i nya, resurssnåla och återvunna material.

Vi har t.ex. personalplagg och bädd- och badartiklar framställda av Tencel® och modal, som är två typer av träfiber-material. Odling av träd har avsevärt mindre miljöpåverkan än den traditionella bomullen. T.ex. krävs endast en tiondel så mycket vatten. Dessutom torkar textilierna snabbare vilket sparar energi. Eco-line har en ljus och fräsch design. Textilierna är mycket mjuka och har en hög absorptionsförmåga. I kollektionen ingår både personalplagg och bäddoch badtextilier.

Genom att välja ECO-line gör du ett val för miljön!

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på artiklarna hittar du i vår sortimentskatalog.

Bädd & Bad

Täcken att bädda med - Textilia

 

Vårt bädd- och badsortiment erbjuder ett stort utbud av mjuka handdukar, sköna täcken och släta sängkläder i ett flertal variationer.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på plaggen hittar du i vår sortimentskatalog.

Patientplagg

Man med kofta, patientkläder - Textilia

 

Våra patientplagg fokuserar på enkelhet, bekvämlighet, kvalitet och hygien. Allt för att patienten ska ha funktionella och sköna plagg.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på plaggen hittar du i vår sortimentskatalog.