fbpx

Tjänster

Så mycket mer än bara tvätt

Beställ vår textilservice »

Textilia erbjuder tvätt och textilservice till vård, omsorg, livsmedelsproduktion, hotell och till verksamheter som kräver renrumslösningar med extremt höga krav på renhet. Det innebär att vi sköter all försörjning av rena arbetskläder och andra textilier som behövs inom dessa branscher.
Vi levererar i rätt tid, på rätt plats och i rätt antal.

Textil, distribution & lageroptimering

Därtill har vi en rad olika tilläggstjänster som gör att du får ut ännu mer av din textilservice från oss. Klicka på länkarna nedan för att få mer information om respektive tjänst.

Tvätt och textilservice

Rena textilier levereras till er utan krångel i rätt tid och på rätt plats. Våra experter finns med som rådgivare både innan och under avtalstiden så att ni får en textilservice som passar just er verksamhet och som utvecklas över tid.

Läs mer ⇒

Distributionssystem

Med våra smarta distributionssystem har personalen alltid enkel och smidig tillgång till rena arbetskläder, dygnet runt. Det sparar tid, minimerar svinn och ökar kontrollen på kläderna. 

Läs mer ⇒

Internservice

Med Textilia Gateway stationerar vi vår egen personal hos er för att på plats sköta textilbeställningar, intern logistik och optimering av textilförbrukningen. Då slipper ni avsätta värdefulla personalresurser på detta. Vi hanterar allt åt er.

Läs mer ⇒

Viima rengöringssystem

Viima rengöringssystem är baserat på en unik fiberteknologi, som sätter ny standard för miljö, arbetsmiljö, kvalitet och hygien samt totalekonomi inom rengöring.

Läs mer ⇒

Klimatneutral textilservice

Klimatneutral Textilservice är ett sätt för oss att jobba tillsammans med våra kunder för ta ett större grepp om textilservicens miljöpåverkan. Tillsammans kan vi komma längre än vad vi kan var för sig.

Läs mer ⇒

Lageroptimering

Med vår smidiga app HållKoll™ får du en snabb överblick av statusen på ert textilförråd. Du scannar enkelt av textilierna och får statistik på vilka artiklar som används mest, eller inte alls. Det hjälper dig att optimera lagret.  

Läs mer ⇒

Beställningsfri service

Beställningsfri textilservice är precis som det låter: en tjänst som gör att du slipper beställa textilier varje vecka. Istället levereras rätt antal textilier till er automatiskt utan att du behöver lägga någon beställning.

Läs mer ⇒

Digital kundportal

Textilia OnLine är vår digitala kundportal där du lägger beställningar, ser över behovslager, registrerar reklamationer, m.m. Du får även nyheter som rör er textilservice direkt i portalen. 

Läs mer ⇒

Så funkar vår textilservice

Rådgivning och konsultation.

1

Högeffektiv tvätt och efterbehandling.

2

Tvätten levereras i rätt tid och på rätt plats.

3

Hantering på plats.

4

Smutstvätten hämtas upp och körs tillbaka till tvätteriet.

5