fbpx

Distributionssystem

Minimerar brist på kläder & sänker kostnader

Beställ vår textilservice »

Ett distributionssystem hanterar den interna in- och utlämningen av arbetskläder i er verksamhet. Ett sådant system har många fördelar.

Fördelar med automatisk inlämning & utlämning av kläder

TEXI Logistic Solution (TLS)

TLS består av tre huvudkomponenter: textilskåp, returenhet och mjukvara. Skåpen är små och smidiga vilket gör att de enkelt kan placeras nära användarna, t.ex. i ett omklädningsrum eller korridor.

Alla plagg är märkta med chip vilket ger full kontroll och spårbarhet. När du hämtar ut plagg knyts de till dig personligen och din kredit minskas automatiskt. När plagget returneras får du tillbaka krediten och kan ta ut nya arbetskläder. Hur stor kredit som behövs kan regleras efter de förutsättningar som finns i verksamheten och efter era önskemål.

DressCare Select (DCS)

DCS-systemet fungerar ungefär som en bankomat. Du identifierar dig med ditt passerkort och väljer via en touch-display de plagg du önskar. Ut på en galge kommer rena och fräscha plagg redo att användas. Systemet kallas även plaggautomat. Plaggen är märkta med chip, precis som i TLS, och varje användare har ett fast antal krediter som används för att hämta ut arbetskläderna.

Vill du veta mer om våra distributionssystem?

Så funkar vår textilservice

Rådgivning och konsultation.

1

Högeffektiv tvätt och efterbehandling.

2

Tvätten levereras i rätt tid och på rätt plats.

3

Hantering på plats.

4

Smutstvätten hämtas upp och körs tillbaka till tvätteriet.

5