Kvalitativa personalkläder, patientkläder och textilier Vård

Vi är experter på textilservice inom vård och omsorg

Att vårdpersonalen har rena arbetskläder varje dag och att patienterna har rena lakan att ligga i är en grundförutsättning för att bedriva en trygg och säker vård – utan rena textilier stannar sjukvården. Då är det tryggt att ha en kunnig partner vid sin sida som har lång erfarenhet av textilservice inom vård och omsorg. Vi vet vad som fungerar i verkligheten.

Vi tar ett helhetsansvar för att du alltid ska ha tillgång till rena personalkläder och textilier när du än behöver dem. Vi erbjuder en kostnadseffektiv och hållbar tvätt- och textilservice som alltid utgår från era behov och önskemål. Vi är en proaktiv partner som driver samarbetet med våra kunder framåt med målsättning att göra er service bättre, snabbare och miljövänligare. Allt för att ni ska kunna ge era patienter den bästa möjliga vården.

Så funkar vår textilservice

Rådgivning och konsultation.

1

Högeffektiv tvätt och efterbehandling.

2

Tvätten levereras i rätt tid och på rätt plats.

3

Hantering på plats.

4

Smutstvätten hämtas upp och körs tillbaka till tvätteriet.

5

Personalplagg Basic

En man och en kvinna har arbetskläder på sig - Textilia

 

Personalplagg Basic är vårt grundsortiment av arbetskläder för vårdpersonal. Det har tagits fram i samråd med vårdbranschen och uppfyller de högt ställda kraven på funktionalitet, hållbarhet, hygien och säkerhet som finns.

Arbetskläderna har en snygg och enkel design och sys upp i väl beprövade material för att du ska kunna lita på deras kvalitet och långa livslängd.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på plaggen hittar du i vår sortimentskatalog.

Personalplagg Exklusiv

Exklusiva arbetskläder på två personer - Textilia

 

Personalplagg Exklusiv är ett sortiment för dig som vill ha personakläder av lite högre kvalitet och snyggare design än de traditionella vårdplaggen. Arbetskläderna uppfyller givetvis vårdens alla krav på funktionalitet, hållbarhet, hygien och säkerhet. Dessutom är plaggen mer anpassade till dagens mode vad gäller modeller och färger.

Kläderna kan med fördel även användas av andra yrkesgrupper än vård, till exempel receptionister och lokalvårdare.

Kort och gott: Personalplagg Exklusiv är till för dig som önskar personalkläder med det lilla extra.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på plaggen hittar du i vår sortimentskatalog.

ECO-line

Två personer i arbetskläder, rosa och blå - Textilia

 

I vår ECO-line har vi samlat personalplagg och textilier som är tillverkade i nya, resurssnåla och återvunna material.

Vi har t.ex. personalplagg och bädd- och badartiklar framställda av Tencel® och modal, som är två typer av träfiber-material. Odling av träd har avsevärt mindre miljöpåverkan än den traditionella bomullen. T.ex. krävs endast en tiondel så mycket vatten. Dessutom torkar textilierna snabbare vilket sparar energi. Eco-line har en ljus och fräsch design. Textilierna är mycket mjuka och har en hög absorptionsförmåga. I kollektionen ingår både personalplagg och bäddoch badtextilier.

Genom att välja ECO-line gör du ett val för miljön!

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på artiklarna hittar du i vår sortimentskatalog.

Bädd & Bad

Täcken att bädda med - Textilia

 

Vårt bädd- och badsortiment erbjuder ett stort utbud av mjuka handdukar, sköna täcken och släta sängkläder i ett flertal variationer.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på plaggen hittar du i vår sortimentskatalog.

Patientplagg

Man med kofta, patientkläder - Textilia

 

Våra patientplagg fokuserar på enkelhet, bekvämlighet, kvalitet och hygien. Allt för att patienten ska ha funktionella och sköna plagg.

Läs mer i vår katalog

Detaljerad information och bilder på plaggen hittar du i vår sortimentskatalog.

Hyrespris

Ni betalar ett fast veckopris för era artiklar oavsett hur många gånger de tvättas. Transport, tvätt och inköp av artiklarna ingår i priset. Du vet då exakt vad er textilservice kostar varje vecka och det blir lätt att budgetera. Rekommenderas för t.ex. personalkläder som byts kontinuerligt.

Läs mer

Styckpris

Ni betalar ett styckpris för varje artikel som levereras från tvätteriet. Kostnaden för er textilservice kan då bli högre eller lägre från en månad till en annan beroende på era textilbeställningar. Rekommenderas för t.ex. lakan och handdukar i stora volymer eller artiklar som ni äger själva.

Läs mer

Split price

Detta är en kombination av hyrespris och styckpris. Ni har en del av priset som är fast vecka efter vecka och en del som debiteras vid varje leverans. Ni kan då ha koll på era fasta kostnader samtidigt som priset varierar beroende på hur mycket som tvättas. Rekommenderas för artiklar som tvättas mer sällan t.ex. […]

Läs mer

Vill du veta mer

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vår textilservice passar just er verksamhet.

  • Expert på textilservice för vård och omsorg

    Leif Sunesson
    0702 - 48 90 17