fbpx

Webbinarium: Upphandla textilservice för kommunal omsorg med bästa resultat (28 min)

Få tips av experterna

Våra anbudsexperter Annika Stjärnlöv och Åsa Bodin har tillsammans över 15 års erfarenhet av offentlig upphandling av textilservice. I detta webbinarium guidar de dig igenom alla delar du behöver tänka på när du ska upphandla textilservice till kommunens omsorgsverksamheter. Vi vet att upphandling av textilservice kan vara svårt. Det är en mängd olika faktorer man […]

Våra anbudsexperter Annika Stjärnlöv och Åsa Bodin har tillsammans över 15 års erfarenhet av offentlig upphandling av textilservice. I detta webbinarium guidar de dig igenom alla delar du behöver tänka på när du ska upphandla textilservice till kommunens omsorgsverksamheter.

Vi vet att upphandling av textilservice kan vara svårt. Det är en mängd olika faktorer man måste ha förståelse för. Allt ifrån vilka regler och direktiv som finns på området, vilka plagg som fungerar bäst i industriellt tvätteri till vilka hållbarhetskrav som är lämpliga att ställa..

Slutprodukten ska vara ett väl fungerande och kostnadseffektivt avtal som bidrar till att verksamheten fungerar och som ger personalen arbetskläder som de känner sig trygga och stolta i.

Titta på webbinariet

 

Frågor?

Har du några frågor efter att ha sett webbinariet är du varmt välkommen att maila till Annika Stjärnlöv: annika.stjarnlov@textilia.se

Hon har svar på det mesta!