fbpx

Strålande reaktioner på OMVÅRDA kollektionen från Äldreomsorgsdagarna

Strålande reaktioner på OMVÅRDA kollektionen

Event, Vård & Omsorg

18-19 oktober gick Äldreomsorgsdagarna av stapeln på Stockholmsmässan. Vi var självklart på plats på mässan för att prata hygien och arbetskläder och framförallt presentera vår nya klädkollektion OMVÅRDA för besökarna. Och reaktionerna lät inte vänta på sig!

Det var högt tryck i montern med många nyfikna besökare som klämde och kände på den nya kollektionen och ställde frågor. Så här beskriver Kerstin Skogsberg, säljare mot offentlig sektor på Textilia, reaktionerna från besökarna:

”De tyckte att vi hade tagit fram en fin kollektion med färger och design som inte är traditionellt typiska för vården. De gillade speciellt att Textilia tagit fram plagg i Tencel/polyester som ett mer miljövänligt alternativ jämfört med bomull/polyester. När vi förklarade att Tencelplaggen upplevs som svalare och mjukare mot huden, blev det en glädjande nyhet för besökarna.”

Vi passade naturligtvis även på att fånga upp några besökare i montern för att få deras spontana kommenterar på kollektionen.

Anna Holdeberg Persson - Ängelholms kommun
Anna Holdeberg Persson – Ängelholms kommun

Anna Holdeberg Persson som jobbar inom hemtjänsten i Ängelholms kommun hade bland annat detta att säga om nya kollektionen:

”Plaggen är jättesköna när man känner på dem. De har fantastiska färger och modellerna är väldigt snygga. De är praktiska med många fickor och annat som vi behöver inom vården för att få plats med alla telefoner och larm och sånt.”

Mia Hågelind, vårdlärare på Bruksgymnasiet i Gimo, instämmer:

”Jag tycker klänningen är fantastiskt, framförallt den cerisrosa färgen. Både den kortare och lite längre varianten är riktigt läcker. Man lämnar avtryck om har den på sig. Det känns fräscht helt enkelt och funkar året om.”

Mia Hågelind – vårdlärare på Bruksgymnasiet i Gimo

Allt som allt en mycket bra mässa där vi träffat många trevliga och intresserade personer. Är du nyfiken på hur det såg ut när Ernst och Bert-Ola demonstrerade nya kollektionen i montern kan du kolla in denna film från mässan.

/ Petter Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *