fbpx

Textilias blogg vinner utmärkelsen ”Inspiratör för hållbarhet 2018”

Miljö & Hållbarhet

Varje år uppmärksammar Greenmatch.se några av årets mest inspirerande röster för hållbarhet. När de för fjärde året i rad ger ut listan över de 40 personer, organisationer och nätverk som utmärkt sig i sitt digitala arbete för att inspirera till hållbarhet under 2018 finns Textilia med som en utav vinnarna!

Ett kvitto på att vi gör skillnad

Att Textilias blogg får dela pallplats med flera stora aktörer som ”Supermiljöbloggen”, ”ICA”, ”Håll Sverige Rent”, ”WWF” och ”Telge Energi” m.fl. gör oss oerhört stolta och glada. Vi skriver ofta artiklar och blogginlägg om hållbarhet och miljöfrågor på vår blogg, av den enkla anledningen att det ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Vi har, precis som alla verksamheter, ett ansvar att minska vår miljöpåverkan så mycket det bara går i alla delar av verksamheten.

Den här utmärkelsen är ett kvitto på att vi gör ett arbete som märks och gör skillnad. Det är också en stor uppmuntran för oss att fortsätta vårt arbete med att utbilda och inspirera andra till en mer hållbar framtid.

40 inspiratörer för hållbarhet 2018

Motivering:

Textilia är en organisation som tvättar och levererar arbetskläder samt textilier inom vård- och omsorg. Hållbarhet ingår i deras affärsmodell och dessa värderingar arbetar de aktivt med att sprida på sin blogg och Facebooksida. På bloggen och deras digitala kanaler kan du få kunskap om vad hållbara textilier innebär och fördelarna med att laga dina plagg – snarare än slänga dem. De har även en serie av inlägg med textilkunskap där du får lära dig om olika tyger och dess miljöpåverkan.

Se hela listan – 40 inspiratörer för hållbarhet 2018

 

Om GreenMatch.se
GreenMatch.se är en unik svensk service när det kommer till jämförelse av pris och kvalitet på gröna energikällor. Vi matchar dig med våra leverantörer beroende på dina behov och personliga preferenser. Tjänsten är enkel att använda och du får endast offerter på den produkt du efterfrågar. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att välja miljövänliga energikällor, som också är prisvärda. Därför är vår service är enkel, personlig och kostnadsfri – allt för att du som kund ska kunna göra en klokt val som gynnar miljön!

/ Sofia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.