fbpx

Vem blir friidrottens vardagshjälte 2022?

Vem blir friidrottens vardagshjälte 2022. Nominera nu!

Vardagshjältar

Nominera en vardagshjälte i er förening, som brinner för att skapa en plats där alla är välkomna. Den person som engagerar sig, utvecklar och stöttar i den dagliga verksamheten och som med hjärta och genuin övertygelse ser till att friidrotten förblir ett forum där alla, oavsett bakgrund och preferenser, får känna att de hör hemma och är lika mycket värda.

Friidrottens Vardagshjälte

Friidrottens Vardagshjälte tilldelas en person som inom friidrottsrörelsen gjort eller gör betydande insatser i friidrottens vardag, för att skapa en miljö där alla är välkomna och alla trivs. Mottagaren ska vara en person som agerar utifrån Svensk Friidrotts och Textilias värdegrund av inkludering och likabehandling oavsett kön, trosuppfattning, funktionsnedsättning, etnisk tillhörighet, sexuell läggning eller ålder.
Prissumman är 30 000 kr.

Nominera mellan 10 nov – 19 dec 2022

Priset Friidrottens Vardagshjälte delas ut på Friidrottsgalan 24 januari 2023 och juryn, som består av representanter från Textilia och Svensk Friidrott, behöver er hjälp att hitta de sanna vardagshjältarna. Du nominerar din vardagshjälte mellan 10 november till 19 december 2022.

Skriv ett dokument där följande ingår:

Sänd ett mail till friidrottsgalan@friidrott.se där dokumentet bifogas och skriv Nominering Vardagshjälte i ämnesraden.

Nomineringar tas emot fram till kl. 23.59 den 19 december.

Skriv gärna ut denna affisch och sätt upp i er föreningslokal!

 

/ Sofia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *