fbpx

Vem blir friidrottens vardagshjälte 2021?

Vardagshjältar

Nu är det dags att nominera en vardagshjälte i er förening, som brinner för att skapa en plats där alla är välkomna. Som engagerar sig, utvecklar och stöttar i den dagliga verksamheten och som med hjärta och genuin övertygelse ser till att friidrotten förblir ett forum där alla, oavsett bakgrund och preferenser, får känna att de hör hemma och är lika mycket värda.

Friidrottens Vardagshjälte

Friidrottens Vardagshjälte tilldelas en person som inom friidrottsrörelsen gjort eller gör betydande insatser i friidrottens vardag, för att skapa en miljö där alla är välkomna och alla trivs. Mottagaren ska vara en person som agerar utifrån Svensk Friidrotts och Textilias värdegrund av inkludering och likabehandling oavsett kön, trosuppfattning, funktionsnedsättning, etnisk tillhörighet, sexuell läggning eller ålder.
Prissumman är 30 000 kr.

Nominera mellan 20 okt – 31 dec 2021

Priset Friidrottens Vardagshjälte kommer att delas ut på Friidrottsgalan 25 januari 2022 och juryn, som består av representanter från Textilia och Svensk Friidrott, behöver er hjälp att hitta de sanna vardagshjältarna. Du kan nominera din vardagshjälte mellan 20 oktober till 31 december 2021.

Skriv ett dokument där följande ingår:

Sänd ett mail till friidrottsgalan@friidrott.se där dokumentet bifogas och skriv Nominering Vardagshjälte i ämnesraden.

Nomineringar tas emot fram till kl. 23.59 den 31 december.

Skriv gärna ut denna affisch och sätt upp i er föreningslokal!

/ Sofia Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.